Veel gestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?
Shoppen bij www.sixdeucenederland.nl werkt heel eenvoudig!
Selecteer het product dat je graag wilt hebben in de juiste kleur en maat. Vervolgens klik je op de shoppingbag rechtsboven in het scherm om af te rekenen. Als laatste vul je je adres en betaalgegevens in waarna je alleen nog op afsluiten drukt om een bevestiging te ontvangen van je aankoop.

Bestel proces
Zodra je de koop hebt afgerond bij sixdeucenederland.nl ontvang je hiervan een bevestigings e-mail.Binnen 2 tot 3 werkdagen ontvang je dan je bestelling thuis, aangeboden door postNL.

Bestelling annuleren/wijzigen
Het kan altijd voorkomen dat je ineens je bestelling wilt annuleren of wilt aanpassen, Dit  is geen probleem bij sixdeucenederland.nl. Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice doormiddel van de volgende contact gegevens:
Email: info@sixdeucenederland.nl
Telefoon: 0165- 855683

Verzendwijze
Bezorging aan huis door PostNL:
Wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In 99% van de gevallen is dit binnen 2 – 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Orderbevestiging
Wanneer sixdeucenederland.nl je bestelling via de webshop ontvangt, krijg je hiervan een bevestiging via e-mail met informatie over jouw bestelling toegestuurd. Controleer altijd of je deze bevestiging krijgt en controleer altijd of de gegevens in de bevestiging kloppen met je bestelling. Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op met de klantenservice en vermeld je klant- en/of ordernummer.

Levertijden
Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren.

Niet leverbare artikelen
Wij streven ernaar om alle bestelde artikelen te leveren. Mocht er een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het volledige bedrag binnen 3 werkdagen op je rekening wordt terug gestort.

Verzendkosten
Sixdeucenederland.nl rekent 4.95 euro verzendkosten.

Ruilen en retourneren
Artikel te klein, te groot of toch niet wat je ervan verwacht had? Daar doet sixdeucenederland.nl niet moeilijk over! Het kan natuurlijk gebeuren dat je het/de artikel(en) wilt ruilen. Ruilen dient binnen 14 werkdagen na ontvangst te gebeuren. Het te ruilen artikel mag niet gedragen zijn en moet voorzien zijn van alle eventuele labels. Uiteraard beschouwen wij een gepast artikel niet als een gedragen artikel. Heb je het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk.

Het retourneren van kleding
In het pakket met kleding krijg je een retourformulier. Op dit formulier kun je aangeven welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen en optioneel aangeven wat de reden van retourzending is. Je dient dit formulier bij te sluiten bij het pakket dat je retour stuurt. Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Heb je het geretourneerde artikel al met iDeal betaald, dan verrekenen we het bedrag dat je van de retour van ons tegoed hebt. Het tegoed wordt op je bankrekening teruggestort wanneer je retour bij ons magazijn aangekomen en gecontroleerd is. Het kan hierbij tot 14 dagen duren vanaf de dag dat de ontvangstbevestiging door ons magazijn verstuurd werd, voordat je het tegoed terug op je bankrekening kunt zien.